Den menneskelige behandling i 2018

Vi som mennesker er bygget op på meget forskellige måder, og vi ønsker hver især vores egen livsstil. Vi lever vores liv forskelligt, og vi ønsker alle et helbred, der giver os friheden til det vi ønsker. Men i en mere og mere stresset  hverdag, kommer vores krop og sind også på en større opgave end nogensinde før. Afhængighed af alt lige fra medier til dagligdagens gøremål fylder mere end vi tror. Derfor er det vigtigere end nogensinde, at vi giver tid til os selv, og hvordan krop og sind fungerer mest harmonisk. Det vil ikke kun give et bedre helbred men vil også gøre os mere effektive i alle parametre af livet. Her er der flere områder, som især styrker os…

Den fysiske behandling

Med ordet behandling fokuseres der ikke kun på, hvordan man “reparerer”. Det handler ligeledes om, hvordan man forebygger eventuelle brud og sygdomme.

Med en stresset hverdag, som for mange danskeres tilfælde er foran en computer fra 9-16 og hjemmearbejde efter, kan man med samtidige andre dagsordener blive stresset. Stress som sætter sig direkte i den fysiske del af kroppen, og som medfører gener. Du kender det sikkert selv, lidt ondt i fingrene af alt tastearbejdet, lidt ondt i ryggen af kontorstolen eller noget helt tredje. Gener som nager os mere, end vi lige tror. Det er ikke sundt for hverken kroppen eller hele flowet i hverdagen. Derfor er fysioterapi et fænomen, som bidrager med behandlinger, der redder netop disse udfordringer i hverdagen. Med øvelser og gentagne behandlinger, vil man ikke kun opnå færre fysiske frustrationer – ens hverdag vil generelt blive mere effektiv.

“Sundhed og helbred følges ofte ad, men det er signifikant, at der er balance mellem disse to, både fysisk og mentalt”. Sådan lyder ordene fra IBC Fysioterapi, som netop også mener, at hele balancen mellem det fysiske og mentale er altafgørende.

En behandling af sindet

Sindet er det, som styrer den menneskelige hverdag i størst omfang. Med depressioner og social angst kan man hurtigt gå ned og miste kontrollen over en normal hverdag. Derfor er eksempelvis cannabis olie blevet et mere og mere udbredt middel i Danmark. Cannabis olien styrker appetitten, søvn og energiniveauet, hvilket giver et samlet styrket sind. Cannabis olie skal dog ikke forveksles med cannabis medicin, hvor THC koncentrationen er høj. Derfor kan man rolig og trygt købe cannabis olie i Danmark, som kun gavner det psykiske helbred. Noget der ikke kun behandler med samtidig forebygger depression og angst.

Hjælp til problemerne

I både psykisk og fysisk depressive perioder, kan man i flere tilfælde være ude af evne til at arbejde. Grader af depression som medfører flere problemer end først ventet, da hele ens økonomi ryger ud af balance. Derfor er hjælp fra det offentlige system især en nødvendighed, hvis man skulle ramme førtidspension. Her er der flere parametre at skulle have styr på, hvorfor det kan være svært at overskue det hele selv. Med en bisidder som hjælp, bliver du hjulpet igennem fra A-Å.

Gode råd til at forebygge

  • Generelt er det vigtigt, at man gennem sin kost får de vitaminer, som holder kroppen sund. Ellers er kosttilskud også styrkende at bruge i sin kost.
  • Vigtigt er det også at give plads til at slappe af og nyde sin stilhed for en stund.
  • Drik vand, masser af vand. Jo mere hydreret man er i løbet af en dag, jo mere effektiv er man også. En måde hvorpå man kan holde sig sund billigt.

Nyd hverdagen og gør den overskuelig for dig selv – også i de mest stressede perioder. Det er vigtigt at give sig selv et pusterum en gang i mellem, på den måde forbliver man også sundest.