Inspiration til hede oplevelser med din partner eller dig selv

Vi er blevet rigtig gode til at udforske vores seksuelle lyster. Ikke mindst i farvandet på Mr. Grey og historierne om hans eskapader.

Det kan dog være svært at finde ud af, hvor du skal starte, hvis du har lyst til og mod på at prøve noget nyt og frækt. Herunder finder du to gode bud på, hvor du kan starte og hvordan du får det bedste ud af det.

Latex til ham og hende

Er du ny i fetish-verdenen kan det virke helt uoverskueligt at finde et godt sted at starte, når du gerne vil udforske følelsen af latex.

Som nybegynder findes der rigtig mange gode måder at få prøvet de fantasier af, der ligger og lurer i baghovedet, hver gang samtalen falder på erotik og sex.

Der findes latexbeklædning i ligeså mange former og farver som stort set alt andet tøj. Forskellen er bare, at den rigtige størrelse er afgørende for oplevelsen. Det er vigtigt, at det sidder godt til, men ikke så stramt, at du skal kæmpe mere end højst nødvendigt for at få det på. Find inspiration her.

Bliver du tændt ved tanken om at afprøve latex som en del af dine fantasier, kan du have stor glæde af at starte i det små, så du kan få afprøvet om det er noget for dig.

Læg blødt ud med at investere i et par sexede trusser eller boxershorts, der kan give dig chancen for at mærke latex på de mest intime områder.

Er det noget for dig, kan du derefter bevæge dig ud i de større klædningsstykker. Kommer du hertil vil det være en rigtig god ide at tage ned i en butik og prøve det fysiske tøj på inden du bestiller på nettet. Det giver dig en fornemmelse af størrelserne og, hvor stramt du godt kan lide det.

Tips til latexbeklædning

Når du har været ude og investere i latex og haft glæde af det i soveværelset, kommer den mindre sexede del af det. Du skal nemlig sørge for at vedligeholde tøjet, hvis du ikke ønsker at det skal mørne og gå op i sømmene.

På nettet kan du finde en lang række rigtig gode og grundige guides til, hvordan du får det bedste ud af dit latextøj. Find evt. nogle her.

Og føler du dig lidt genert eller på andre måder beklemt ved at kaste dig ud i legen med latex, bør antallet af sider og videoer på nettet, det helt hverdagsagtigt hjælper dig med at finde det helt rigtige at starte med, vise, at du langt fra er alene om at tænde på latex.

Vibrator med partner

Der findes også andre måder at tilføre lidt nyt til hyrdetimerne derhjemme – eller ude. En af de mest populære former for legetøj er nemlig det fjernstyrede lystæg, der ikke bare kan bruges når du er alene hjemme, men også giver rig mulighed for frække hemmeligheder mellem dig og din partner når I er ude.

Dette todelte stykke legetøj – vibratorægget – er ideelt til at bruge sammen, men det kan også være din egen søde hemmelighed, når du er i byen.