Wolt rabatkode til din næste McDonalds udbringning: Sådan bruges den

mcdonalds udbringning

Du har højst sandsynligt hørt, set eller stiftet bekendtskab med, Wolt. Det er en super fin serviceydelse, som giver dig mulighed for, nemt og bekvemt, at få din mad leveret direkte til døren. Wolt arbejder sammen med mange forskellige restauranter og cafeer. For noget tid siden var der en helt særlig restaurant som Wolt er begyndt at arbejde sammen med, måske har du allerede hørt det?

Den gode nyhed

Hold på hat og briller – det er nemlig McDonalds, som Wolt nu arbejder sammen med! Ifølge de fleste er det jo som en drøm, der er gået i opfyldelse. Det betyder nemlig, at du kan få McDonalds leveret direkte til døren fra morgen til aften. Det kan være en fordel for de travle, som ikke når at købe ind eller gider at lave mad, men det kan også være guds gave en lørdag morgen efter byen. Hvad der er endnu bedre er, at du kan få rabat på din McDonalds udbringning.

25 kr. rabat på første køb

Med en rabatkode kan du få 25 kr. rabat på dit første køb fra Wolt. Det er altså 25 kr. lige ned i lommen til at købe din første McDonalds udbringning for (Kan dog også bruges på andre restauranter). Det er super hurtigt og nemt at få aktiveret rabatkoden. På siden, https://www.mandens.dk/mcdonalds-udbringning/ , er rabatkoden tilgængelig. Her er en lille guide til at få aktiveret koden:

Step 1

Download app’en ”Wolt – lækker mad leveret”

Step 2

Opret en konto og indtast betalingsoplysninger.

Step 3

Indtast rabatkoden.

Ka-ching! Således har du tjent 25 kr. i form af credits inde på app’en uden at arbejde! Dem kan du bruge på din næste McDonalds udbringning.

Hvorfor Wolt?

Wolt har i forhold til andre leveringstjenester et bredere udvalg af kvalitetsvarer. 

Har du spørgsmål?

Bliver du i tvivl inde på app’en, når du skal bestille din mad, så husk på at Wolt har en ”Live support chat”, hvor kundeservice sidder klar til at hjælpe dig. Denne service er noget som Wolt har fået særlig anderkendelse for, så hold dig endeligt ikke tilbage fra at spørge en venlig service medarbejder til råds. Har du andre spørgsmål – fx om hvorfor du skal vælge Wolt fremfor andet levering, eller hvorfor rabatkoden skal bruges, så kig ind på Kulturnets side om Wolt, hvor dette er beskrevet.

Spar penge

Ved at bruge denne rabatkode vil du kunne nyde et herligt måltid, og måske vil du nyde det endnu mere end normalt, da gratis mad er den bedste mad! Der er ingen grund til ikke at få aktiveret den kode, når du kan spare penge. Det er super nemt og bekvemt at aktivere koden, så ikke at gøre det, ville mildest talt være tosset!

Få det gjort!

Tilbage er altså kun at sige: Aktiver koden med den overskuelige guide ovenover, bestil din McDonalds udbringning når det passer dig, og nyd mad og tanken om, at du har sparet 25 kr.!