To varemærker, kvinder synes at elske

Den feminine kvinde har tendens til at være med på moden, så snart den indtræder. Kvinder er ikke så nemme at påvirke med smarte reklamer eller billige priser, for ofte ved de allerede, hvad de vil have, førend det overhovedet kan fås. I artiklen har vi fundet to centrale varemærker, som hitter gevaldigt hos den moderne kvinde, og hvis designs altid har en unik evne til at ramme det feminine, lige hvor det gælder.

GUSTAV Denmark

GUSTAV Denmark er et dansk designet tøjmærke, der formår at appellere til kvinden på en sådan måde, at tøjet fra designerne ikke er til at stå for. Mærket er ikke specielt henvendt til en bestemt type af kvinder, men man kan faktisk bruge tøjet, hvad end man er advokat eller dagplejemor. Derudover er tøjet af en kvalitet, der i tøjbranchen skaber grund til misundelse hos konkurrenterne. Alt tøjet er gennemtænkt til mindste tråd, og det er dermed et klassisk eksempel på dansk design, når det er bedst.

For den almene kvinde er GUSTAV Denmark blevet et velrenommeret varemærke, som man udmærket godt er klar over, hvad står for. Med GUSTAV Denmark kan man nemlig ikke gå galt i byen, og selv hvis man ikke lige rammer den personlige sammenkobling eller vælger en forkert stilart, tilpasses tøjet alligevel i en sådan grad, at det virker helt naturligt alligevel. Er du nysgerrig for at se GUSTAV Denmarks store udvalg? Du kan finde et stort udvalg af Gustav tøj her.

STRING Reoler

String er ingen ny møbelproducent, men har faktisk produceret sine klassiske reoler i næsten 70 år. Specielt for String er, at hele designet er meget smalt og derfor ikke fylder meget på væggen eller gulvet. Det er specielt i den nyere tid, at String har vundet indpas i de danske hjem, men det har designet så også gjort med sådan en medvind, at det faktisk kan være svært at finde et dansk hjem, som ikke har et eller flere møbler designet af String. Se stort sortiment, følg linket her.

I relation til det feminine er String genial, da de rene, lige og smalle linjer, der er så karakteristisk ved netop String, er specielt elsket af det feminine køn. Det stemmer overens med den moderne indretningsstil, og det betyder samtidig, at String reolerne er ideelle at sammensætte med andre af tidens specielle designere. Eksempelvis Kähler, HAY eller Lyngby. Reolen er også neutral i forhold til, hvor i husstanden man kan placere den. Den kan således både stå i køkkenet, på toilettet og i garderoben, hvor den kan fungere på hver sin måde. Denne kontrast i forhold til andre møbeldesigns er specielt hot lige nu, og det vil med sikkerhed også være noget, der bliver lagt større vægt på i fremtiden. Spådommen for 2017 indtil videre er i hvert fald, at String vil blive et særdeles anvendt møbeldesign – og især hvis boligindretningen overlades til kvinder, der har en bare lidt moderne sans for boligindretning.