Sensommermoden anno 2018

Sommeren er for længst bag os, og vi bevæger os ind i en periode, hvor man må bytte de fede sneakers ud med et par klodsede støvler. Og det betyder, at man pludselig skal forholde sig til en anden mode. En mode og en stil, der består af varmt tøj og tykke strømper samt en langt mere begrænset tilgang til nøgenhed og bar hud.

I artiklen her beskriver vi, hvordan man skal iklæde sig i sensommeren 2018. For selvom der kun er gået et år siden, det var sensommer sidst, har moden ændret sig, og sidste års designs er på ingen måde identiske med dem, der føres frem i år. Læs med videre.

Kjoler, kjoler og atter kjoler

Den helt store vinder, når man omtaler moden for sensommeren 2018, er kjoler. Aldrig har det været så absurd populært at gå i kjoler, og vi danske piger og kvinder kan slet ikke få nok af de smukke farverige kjoler i alle mulige mønstre og med smukke blomstermotiver. Men det er ikke bare almindelige kjoler, der har vundet dette års sensommermode. For hvor man tidligere næsten altid kunne slippe af sted med en pæn ensfarvet kjole, er det på ingen sådan i år. Motivet og de symmetriske mønstre har nemlig tryllebundet hjerterne på landets kvinder og piger, og det er næsten umuligt ikke at finde en eller flere varianter fra enhver designer, der har salg i Danmark. Se blandt andet det store og lækre udvalg fra Julie Fagerholt. Her har trenden taget over, og i hele denne sensommers kollektion kan man se, at hver en detalje er gennemtænkt i forhold til netop de stilarter og den mode, der er nu. Se udvalget her.

Chelsea Boots vinder titlen som sensommerens foretrukne fodtøj

Der er snart ingen tvivl om, at chelsea boots er en sikker vinder, når det kommer til valg af vinterstøvler. Alle har et par i sin garderobe, og man kan stort set style sig til næsten enhver lejlighed iklædt et par chelsea boots. Den eneste forskel i forhold til de chelsea boots designs, der kommer i år, er, at chelsea boots for denne sommer har en forholdsvis høj sål – helst i rågummi. Og langt de fleste skoproducenter har allerede lanceret med deres take på, hvordan den nye chelsea boot skal se ud – lavet i alverdens materialer fra fullgrain saddle leather til aniline og ruskind. Perfekt til vinterens koldere måneder, hvor det kan være ekstrakoldt for ankler og fødder.
Det var årets modeopdatering. Så er det bare med at komme ud og købe din nye garderobe.