Sådan kommer du på forkant med årets planlægning af julen

Efter en rekordvarm sommer kan det føles mærkeligt at skulle forholde sig til jul. Den lange sommer har måske fortrængt dine erindringer om sne og slud. Det er dog ikke nogen vej udenom. Dagene bliver kortere, og temperaturen falder. Og før du får set dig om, er det igen blevet hektiske og magiske december. Ønsker du at være på forkant med de mange planlægninger til julen, kan du allerede gå i gang nu. Du sparer både tid og energi. Her får du tre tips til at komme godt i gang med at planlægge julen.

Spar tid juleaften

Vil du have en rolig jul, skal du allerede nu i gang med at tænke på den store aften. Maden kan du selvfølgelig ikke lave så lang tid i forvejen. Der er dog masser af andre ting, som du kan gå i gang med, for eksempel mandelgaven. Er I et stor selskab med både børn og voksne, kan det være svært at finde noget, som alle kan lide. Er der tale om en familiejuleaften, er det en god idé at finde en spiselig mandelgave. Er I kun voksne i selskabet kan du prøve at finde en god vin eller en anden sjov ting. Find den perfekte mandelgave til ethvert selskab her.

Shop gaverne online

Findes der noget mere stressende end at finde gaver til hele familien i sidste øjeblik? Det er både en stressende oplevelse med dig, og du finder med garanti ikke den perfekte gave. Det vigtigste er nemlig, at gaven gør modtageren glad. Du kan spare en masse tid ved at købe dine julegaver online. Her har du både mulighed for at se et bredt udvalg af produkter. Du undgår også, at varen er udsolgt i butikken. Til børn er det en god idé at spørge dem selv eller deres forældre om en ønskeseddel. De fleste voksne har ikke rigtig nogen ønsker, og det kan derfor være svært at finde gaver til dem. På idegryden.dk får du en masse inspiration til julegaverne til hele familien. Når du går i gang i god tid, har du masser af tid til at finde den perfekte gave.

Hvad giver man manden, der har alt?

Kunne det ikke være rart for en gang skyld at have styr på alting i god tid? Det vil give dig mere tid til at nyde den søde juletid. Du slipper også for at stå i kø og fare gennem byen sammen med alle de andre i sidste øjeblik. Et familiemedlem volder altid særlige problemer. Hvad skal man give manden, der har alt? Han ønsker sig ikke rigtig noget og køber selv, alt hvad han har brug for. Julegaven til ham ender ofte med at blive lidt banal. Er du træt af, at han ikke ser ud til at bruge dine gaver? Så har du nok brug for ny inspiration. Prøv for eksempel at give ham en sjov oplevelse. Eller giv ham noget, der passer med en af hans hobbyer.