Ram rigtigt, når du onlineshopper

De fleste kvinder elsker at shoppe, men det er ikke altid du lige kan sætte en hel dag af til at besøge dine yndlingsbutikker og få opdateret din garderobe. Heldigvis har de fleste butikker i dag også en webshop, så du kan sætte dig med computeren om aftenen, og shoppe løs af alt, hvad der frister.

Problemet med onlineshopping er, at risikoen for fejlkøb er meget større – især hvis det er tøj, du er ude efter – når du hverken har mulighed for at røre ved stoffet, se detaljerne eller prøve tøjet på. Men det har det danske modebrand Masai løst på fornem vis på deres webshop www.masai.dk.

Interaktiv størrelsesguide

Masai har nemlig udviklet en interaktiv størrelsesguide, der guider dig til at finde den rette størrelse. For det er nemlig det sværeste valg, når du shopper på nettet. De fleste af os svinger mellem flere størrelser, alt efter om det er en kjole, bluse eller skjorte – og alt efter tøjets brand. På www.masai.dk skal bare indtaste din højde, vægt, alder, bh-størrelse og kropstype, og vupti! Så har du en anbefalet størrelse, og får samtidig en forklaring på, hvordan tøjet kommer til at sidde – og hvor det måske vil være lidt løsere eller mere tætsiddende end designet.

Få tips til smarte sæt

En anden ting, der kan drille lidt, når du shopper på nettet, er at finde ud af, hvad den stribede top, du har forelsket dig i, passer sammen med. I webshoppen giver designerne derfor deres bud på smarte looks fra top til tå, så du hurtigt kan shoppe et helt nyt sæt tøj. Derudover er det gode ved Masai, at du kan mikse og matche de forskellige styles, som du vil. Masai designer nemlig sine kollektioner ud fra smukke unikke print og farvetemaer, der kan kombineres på kryds og tværs, så du nemt kan skabe din egen personlige stil.

Detaljerede billeder

Et billede siger mere end tusind ord – og det gælder også, når du shopper på nettet. Derfor viser Masai flere billeder af hver enkelt style fra forskellige vinkler og helt tæt på, så du kan se kvaliteten – og for eksempel ikke bliver overrasket over, at den fine kjole i ren viskose i virkeligheden har et let krøllet look, eller at skjorten faktisk ikke er ensfarvet, men har ultratynde nålestriber. Endelig kan du se et billede, hvor stylisten har skabt et smart sæt med udgangspunkt i den enkelte style.