Dronningens nytårstale: Sådan oddser du på talen

Mange mennesker forbinder Dronningens nytårstale som en fast tradition i deres fejring af nytårsaften. Her mødes man og laver den første nytårsskål inden Dronningens nytårstale, der hvert år afholdes den 31. december klokken 18.00.

I nytårstalen fortæller Dronningen om året, der er gået. Både i Kongehuset, men også i Danmark og oftest også med en hilsen til Grønland og Færøerne. Derudover er det altid sikkert, at hun afrunder talen med ordene “Gud bevare Danmark”. 

Faktisk er det muligt at oddse på, hvilke ord Dronningen siger i nytårstalen, så hvis du samtidig er en person, der holder af underholdning og lidt ekstra spænding i forhold til talen, så kan du sikre dig lidt ekstra penge på årets sidste dag, hvis du gætter rigtigt på et ord, Dronningen siger. 

Sådan gør du

Hvis du ikke har erfaring med at oddse, er det heldigvis nemt at komme i gang. Men inden du opretter dig hos en bookmaker, som du skal gøre for at kunne oddse på Dronningens nytårstale, skal du sikre dig, at den bookmaker du vil oprette dig hos, har licens til at udbyde spil i Danmark. 

Spiludbyderen skal nemlig have tilladelse til at udbyde spil i Danmark, ellers er det ulovligt. Du kan med fordel tjekke Spillemyndighedens hjemmeside for at se den lange liste over bookmakere, der har licens i Danmark. 

Når du har oprettet dig hos en bookmaker, er du klar til at kunne placere væddemål på Dronningens nytårstale og en lang række andre ting. Der er et utal af muligheder for at spille på alverdens begivenheder. Det kan være alt lige fra den danske Superliga i fodbold til politiske begivenheder. 

Odds på ord i Dronningens nytårstale

I forhold til odds på Dronningens nytårstale går det ud på at ramme ord, som Dronningen siger i sin tale. Der er selvsagt ikke spil ude på samtlige ord. Fx kan man ikke oddse på, at Dronningen siger “Gud bevare Danmark”, da den er sikker hvert år. Men eksempler på ord kunne være “Klimaforandringer”, “Rigsfællesskabet” og det årstal, vi hopper ind i. 

Nogle ord er selvfølgelig langt mere sandsynlige end andre, og det afspejler sig også i oddsene. Fx kan det være, at det er en mulighed at oddse på et navn på en person, der har gjort sig positivt eller uheldigt bemærket i løbet af året. Det kan også være, at nogle af valgmulighederne består af populære ord blandt unge mennesker. Disse vil givetvis også give et højere odds.