5 Gaver du skal give til sommer

Sommeren byder ofte på rigtig mange fester. Ofte venter folk med at holde fest, til der er størst mulig sandsynlighed for, at det er godt vejr. Og det er der jo om sommeren. Derfor kan du hurtigt komme ud for, at du skal til alt fra barnedåbe og runde fødselsdage til bryllupper i løbet af sommeren. Det kan derfor være, at du ender med at skulle give rigtig mange forskellige gaver.

Vi kommer her med fem bud på, hvad du kan give i gave til sommer. Vi tager udgangspunkt i fem forskellige fester, der ofte ligger om sommeren.

1. Bryllupsgaven

Brylluppet er nok den begivenhed, som du oftest vil komme ud for, der ligger om sommeren. Det skyldes selvfølgelig, at man gerne vil have så godt vejr som muligt på sin bryllupsdag. Du bør altid have en gave med til brylluppet. Ofte har parret lavet en liste, men hvis du gerne vil give dem noget andet, kan du for eksempel give en oplevelsesgave eller et kroophold.

2. Studenterfesten

Studenterfesten kommer naturligvis også til at ligge om sommeren, da det er der, hvor alle bliver studenter. Kender du en, der bliver student, må du derfor også ud og finde en gave til ham eller hende. Det er dog meget forskelligt, hvad teenageren godt kunne tænke sig. Er der en ønskeliste, kan du holde dig til den, men du kan også prøve at finde noget, der har noget at gøre med studentens interesser. Det kan være fodboldbilletter eller et gavekort til et flødebollekursus.

3. Barnedåben

Mange forældre er begyndt at vente med at holde barnedåb, til det er blevet lidt bedre vejr. På den måde kan gæsterne komme udenfor. Til barnedåben er det normalt at give noget, der kan holde i mange år. Det kan være smykker, flag til at flage med til fødselsdag eller for eksempel et tilskud til børneopsparingen.

4. Den runde fødselsdag

Der er også mange, der holder rund fødselsdag i løbet af sommeren frem for at holde det på deres rigtige fødselsdag. Det handler igen om, at de gerne vil have noget bedre vejr. Til den runde fødselsdag er det meget forskelligt, hvilke gaver der falder i god jord. Det kommer helt an på, hvor gammel vedkommende bliver.  Hvis det er en 30 års fødselsdag, kan det være, at vedkommende næsten lige har fået et rigtigt hjem og derfor ønsker sig ting til at kunne indrette det. Det kan også være, at det er en, der bliver ældre og derfor har alt, hvad vedkommende skal bruge til sit hjem. Så kan oplevelser som en byvandring guidet af en hjemløs, en sejltur eller en ølsmagning være nogle gode gaver.

5. Sølvbrylluppet

Der er selvfølgelig også en del, der har bryllupsdag i løbet af sommeren, fordi de er blevet gift om sommeren. For sølvbrylluppet gælder meget de samme regler som for brylluppet netop, at det skal være en gave som begge parter i forholdet vil blive glade for. Du skal altså ud og finde en fælles gave som en oplevelse eller noget til parrets hjem.