Time Timer Ure gør skoledagen mere overskuelig for børnene

En skoledag med mange forskellige fag, deadlines og tidspunkter gør det vanskeligt at holde styr på. Med værktøjer som Time Timer bliver det nemt at kunne holde styr på tiden, og sørge for man ankommer til tiden. Det hjælper barnet med at forstå konceptet tid, og hvad det betyder for ens hverdag. Det er en vigtig disciplin at forstå og respektere tiden, når man vokser op fordi man skal bruge det meget fremadrettet.

Ser ens børn for eksempelvis TV, og ønsker du at de skal forstå og respektere TV-tid. Så er Time Timer også et handy værktøj, som hjælper dem med at forstå når tiden er ude og det er på tide at slukke for fjernsynet. Som sagt kan børnene bruge dem i klasseværelset, hvor der hurtigt kan opstå nogle episoder som ændrer den daglige rutine. Time Timer hjælper hurtigt med at skabe den struktur, som man får brug for at navigere uden om forhindringerne. Sidder man og er presset til en test eller eksamen, kan det også berolige sindet når Time Timer holder tiden i kort snor.

Time Timer hjælper i alle aldre

Timer Timer gør stort arbejde rettet mod børn med specielle behov, hvor indlæringsvanskeligheder spiller en stor rolle. Psykiske udfordringer som ADHD, Down’s Syndrom, Alzheimers og Autisme viser sig at have en positiv korrelation med Time Timer. Her kan uafhængigheden og motivationen hjælpes på vej, hvilket der ofte også kan være mangel på i dagligdagen hos unge såvel som voksne. Har man brug for i anden sammenhæng at tage tid, eller på anden måde holde styr over korte intervaller. Så kan dette værktøj også ledsage dig på rette spor. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med intervalløb, eller i forbindelse med fitnessøvelser hvor udholdenhed spiller en rolle.

Der findes mange forskellige former for Time Timer Ure, og man kan sågar købe et beskyttelsesomslag til. Er man ude og løbe og har ens Time Timer i brug kan det jo være man taber den i farten. Så er det betryggende at have et omslag på, som kan forhindre eventuel skade. Der er modeller, som kan overvåge helt op til to timer, og andre nøjes med en time. Skulle du have trang til en digital udgave, findes der ligeledes sådan en model. Op til 90 minutters nedtælling, og udover det er bagsiden udrustet med en magnet.

Opfundet af en initiativrig mor

Time Timer blev i sin tid opfundet af en mor, hvis datter var meget fikseret på tiden. I sin konstante frustration over at finde ud af, hvor lang tid der var til det ene og det andet. Gik moren i tænketanken, og kom i sidste ende ud med det vi i dag kender som Time Timer. Da barnet ikke selv var i stand til at kunne aflæse klokken, var hun nødsaget til spørge moren. Det ændrede sig dog efter, at morens opfindelse kom på banen. Find en model enten til dig selv eller børnene i dag.