Undgå en afladet iPhone med en god oplader

Det værste er at have en iPhone med på arbejde eller til en fest og så opdage, at der næsten ikke er noget strøm tilbage. Man har selvfølgelig ikke sin iPhone-oplader med, og så er der ikke noget at gøre. Men der er nogle bestemte ting, der dræner telefonen ekstra meget for strøm, og hvis man er opmærksom, kan man få sin iPhone til at holde længere. En af de ting, der kan dræne telefonen for strøm, er hvis den bliver udsat for ekstrem kulde eller ekstrem varme. Hvis man har siddet på en café, hvor solen har stået lige ind på telefonen, bliver den overophedet og lukker ned. Det samme sker,  hvis der er meget koldt omkring telefonen. En måde at undgå at få den til at lukke ned er at holde den i tasken eller dækket af noget stof, så den ikke er fuldstændig blottet for temperaturen. Derudover kan være at have en Apple-kompatibel Powerbank med på farten, som et transportabelt batteri der både virker til ens iPhone og iPad. Med Powerbanks har du altså altid et ekstra batteri som backup.

En anden ting ved iPhones man skal være opmærksom på er at sætte den på energisparende funktion, når strømmen daler. iPhonen spørger selv om man vil sætte den på energisparende funktion, og det skal man takke ja til, for så kan telefonen holde flere timer, end hvis den ikke var på energisparende funktion. Vær også opmærksom på ikke at have for mange faner eller apps åbne på iPhonen, da de stadig trækker meget strøm også selvom man ikke bruger dem (kilde: Udviklingsforum Odense).

Vær opmærksom på din iPhone oplader

Mange mennesker lader iPhonen sidde i opladeren også efter, at telefonen har nået de 100 %. Man glemmer måske at holde øje med, hvor langt den er ladet op, men det er ikke sundt for en iPhone at sidde i opladeren i mange timer efter den er blevet fuldt opladt. Mange sætter den måske til opladning over natten og det kan virke smart, da den er fuldt opladet om morgenen, men problemet er, at selvom iPhonen, der sidder i opladeren har nået 100 % bliver den stadig ved med at lade op, som slider på laderen, der til sidst giver op. Hvis man godt kan lide at lade telefonen op over natten for at have iPhonen klar til dagen efter, kan man vælge at investere i en kvalitets iPhone oplader, der selv slår fra, så den ikke bliver overbelastet af opladningen. På den måde kan man stadig lade telefonen op uden at holde øje med den hele tiden.