Skal du flytte? Her er 3 gode råd

At flytte er en stor dag. Om man flytter til en ny by eller blot en ny type hus, kan det forandre meget i ens hverdag. Det kan være et stort og uoverskueligt projekt at flytte, men her følger 3 gode råd til dig, der står overfor en flytning.

Råd nummer 1 omhandler, hvordan du bedst får pakket dine ejendele, så det bliver nemt for et flyttefirma at fragte dine ting fra dit tidligere hjem til det nye.

Hos Flyttefirma Sjælland anbefaler de blandt andet, at man placerer sine flyttekasser så tæt på hoveddøren som muligt. Det gør det langt nemmere for flyttemændene at få ejendelene fra A til B, og i sidste ende, kan det gøre flytningen billigere, da det hele går lidt hurtigere på den måde.

Derudover skal du pakke balanceret. Det nytter ikke at putte alle sine bøger i én kasse og alt sit tøj i en anden. Hvis du mikser kasserne, så der både er lette og tunge ting, kan du få langt flere genstande med, i hver kasse. Derudover skal du passe på skarpe genstande og skrøbelige ting såsom glas og tallerkener bør pakkes i en form for bobleplast, så de ikke går i stykker under flytningen.

Og så er det vigtigt at lave indholdslister for hver kasse, så du har et komplet overblik over, hvad der er i hver kasse. Det letter udpakningen betragteligt.

Husk alt det praktiske

Råd nummer 2 omhandler alle de små praktiske gøremål i forbindelse med en flytning. Husk nu at få tømt alle kommoder, skuffer og små gemmesteder for kontanter, nøgler, pas og så videre.

Derudover skal du tømme køleskabet og afrime det. Det samme gælder selvfølgelig fryseren.

Og så skal du registrere din flytning i Folkeregisteret, og i samme omgang tjekke op på diverse abonnementer. Det er så ærgerligt at stå og mangle avisen, når man sidder med morgenkaffen i sit nye hjem.

Gør klar til at indrette dig dit nye hjem

Med et nyt hjem kommer nye indretningsmuligheder. Man får mulighed for at give sit hjem et helt nyt look, eller blot optimere på det man elskede fra sit tidligere hjem.

Plakater er virkelig blevet populære de senere år, da de er nemme at flytte rundt, uden at lave huller i væggene og så kan man få en lang række flotte design til en overkommelig pris.

Hos designdyret, kan man vælge mellem en lang række plakater, der passer til alle hjemmets rum. Om det er et sjovt citat til badeværelset, eller et kunstnerisk billede til stuen, kan plakaterne anbefales. Hvis man bliver træt af dem, kan de let pilles ned, og erstattes med andre billeder.

Med indholdslisterne på papkasserne bliver udpakningen desuden mere overkommelig, og man kan hurtigt komme på plads i sit nye hjem.

Ved at pakke rigtigt, have styr på de praktiske detaljer og gøre klar til at indrette det nye hjem, får du et perfekt udgangspunkt for en succesfuld flytning.