Renover din bolig, så den er klar året rundt

Selvom du måske ikke altid kan mærke det, er den god nok: Sommeren er over os. Det betyder også, at rigtig mange er i gang med at gøre boligen sommerklar. Haven skal laves færdig, terrassen skal sommerklargøres, og taget skal laves. Men hvorfor er det, at vi som oftest blot gør boligen klar til sommeren? Burde boligen ikke være klar året rundt? Jo! Men oftest er det nemmere at renovere og lave om i de varmere måneder, hvor vejret, som oftest, er med os. En god ide er dog at bruge sommeren på at renovere huset, så det er klar hele året rundt – så slipper du nemlig for at gå i gang igen til vinter, hvor det hele er koldere og mørkere. Her får du nogle tips til, hvad du kan gå i gang med, hvis du gerne vil bruge noget af sommeren på at gøre din bolig bedre – og endda mere miljøvenlig.

Få liv i de gamle gulve

Når sommeren rammer Danmark, skynder de fleste sig udenfor. Derfor er der rigtig mange indendørs projekter, der bliver udskudt om sommeren. Det er dog en rigtig god ide at bruge de lyse sommerdage og -aftener på at få gjort noget ved det, der mangler indendørs. Lyset gør det nemmere at arbejde – også om aftenen – og derfor kan de fleste projekter laves hurtigere om sommeren end om vinteren. Synes du for eksempel, at dit gamle trægulv mangler lidt liv? Så overvej, om det er på tide med en gulvslibning. En gulvslibning af de gamle trægulve kan gøre en verden til forskel, som du vil sætte pris på, når kulden rammer, og du igen skal til at tilbringe din tid indendørs. Der er rigtig mange, der tilbyder gulvslibning, men ved at klikke her, finder du nogle af de billigste på markedet.

Gør din bolig mere miljøvenlig

Når det er sommer og varmt, glemmer mange også, hvordan det er, når det er vinter og koldt. Om sommeren har vi nemlig ikke brug for at have varme på radiatorerne eller ild i pejsen. Men det er en god ide at få gjort noget ved din opvarmningsmetode i sommerhalvåret – for det er ikke rart at skulle undvære varme i renoveringsprocessen, når det er vinter. Hvis du gerne vil optimere din opvarmningsmetode, kan du overveje at installere et træpille fyr, fordi det giver en mere miljøvenlig opvarmning af din bolig. Når du har installeret et træpille fyr, skal du selvfølgelig også bruge træpiller, men det er intet problem; Du finder træpiller lige her.

Indret terrassen ordentligt

Rigtig mange bruger sommeren på at få færdiglagt terrassen, så de lune sommerdage og -aftener kan nydes på den. Når du lægger terrassen, og den skal indrettes, skal du dog tænke på, hvordan du gør det. Det er eksempelvis en dårlig ide at vælge de største havemøbler, hvis du ikke har et sted at placere dem; der skal tænkes over det hele – også når det er terrassen, der skal renoveres.