Rejs ud i verden og få én på opleveren!

Når efteråret så småt nærmer sig, og du ved, at du går kolde og mørke dage i møde, så er der ikke noget bedre end at drømme sig væk til de varme lande – og det er netop, hvad du kan gøre de næste fem minutter, imens du læser videre.

Hvis du er i tvivl om, hvor din næste rejse skal gå hen, så får du her lidt tips og inspiration, som måske kan lede dig på rette vej. Har du overvejet, hvor længe du vil være afsted, hvor langt du gider rejse, og hvad rejsens formål skal være? Er du mest til at ligge i solen med en god bog, eller er du mere til action og adventure? Alle disse ting er vigtige at tage med i dine overvejelser, da det har indflydelse på, hvilke destinationer du har at vælge imellem.

Med Profil Rejser kan du rejse til stort set alle dele af verden. Fra Indonesien til Singapore i Asien, til Caribien, Sri Lanka i Det Indiske Ocean og mindre eksotiske steder i Europa. Mulighederne er mange, især hvis du kan lide at rejse langt væk og opleve helt nye kulturer. Tag fx til Borneo – verdens tredje største ø byder på enorme regnskovsområder, orangutanger, krokodiller og masser af andet eksotisk dyreliv. Her er det populært at bo i junglen og på den måde virkelig komme tæt på plante- og dyrelivet. Øen er todelt og den sydlige del tilhører Indonesien, hvor den nordlige del tilhører Malaysia, og det er hér, du som turist kan få de største oplevelser. Hvis du også gerne vil sikre dig lidt sol og strand så bare rolig. Her er naturligvis også et smukt strandområde, hvor du kan slappe af uden at bekymre dig om andet, end hvilken is du skal spise næste gang. Er du til lidt mere luksus og knap så meget regnskov og jungle, så kan du rejse til Seychellerne i Det Indiske Ocean. Ud for Afrikas kyst finder du en sand perle, der egner sig perfekt til den ekstravagante badeferie. Her kan du i ro og mag dykke og snorkle på de smukke koralrev. Profil Rejser tilbyder rejseforslag i massevis, og du finder dem her.

Sørg for at være godt dækket på rejsen

En af de allervigtigste ting at huske, når du rejser, er rejseforsikringerne. GLOBE Rejseforsikring hjælper dig hellere end gerne med at finde den helt rette forsikring til dig og dit behov. Helt standard kan du vælge en Europaforsikring som også inkluderer Tyrkiet, eller du kan vælge en Verdensforsikring, som naturligvis dækker hele kloden. Derudover kan du vælge andre forskellige typer, såsom en skirejseforsikring, en langtidsrejseforsikring eller en ungdomsrejseforsikring, såfremt du er under 35 år og skal rejse i længere tid. Med en rejseforsikring er du sikker på, at dine udgifter bliver dækket, hvis du er så uheldig at skulle en tur på skadestuen, eller der opstår andre ulykkelige situationer. Yderligere er det måske vigtigt for dig også at tilkøbe en afbestillingsforsikring, især hvis du bestiller din rejse mange måneder i forvejen. Bliver du selv syg, eller opstår der alvorlig sygdom i familien, bliver du fyret, eller sker der noget andet alvorligt som forhindrer rejsen, så går GLOBE Forsikring ind og dækker de udgifter, du står med ved aflysning af rejsen. Se mere på www.globerejseforsikring.dk og læs om de fordelagtige løsninger, de tilbyder.