Familieferie med masser af aktiviteter

Hvem siger at man skal til udlandet, hvis man gerne vil holde ferie med familien, venner eller sin partner? Det kan være lidt udfordrende at få planlagt ferien, da der er mange ting man skal have med i overvejelserne i forbindelse med planlægning. Men hvorfor skal man også gøre det mere besværligt end nødvendigt? Du har nu mulighed for at holde den bedste ferie uden at forlade Danmarks grænser lige når børnene har skoleferie. Dayz by Landal tilbyder de bedste feriecentre med forskellige aktiviteter og faciliteter, som passer lige til familiens ønsker og behov. Det er en oplagt mulighed for ferie eller weekendtur for hele familien fyldt med sjove oplevelser.

Ferie året rundt!

Sidder I og gerne vil holde en ferie med masser af aktiviteter for hele familien, så er mulighederne mange. Alt afhængig hvad I søger, kan I vælge blandt Dayz’s fem forskellige feriecentre som er placeret rundt i Jylland. Alt afhængigt af hvad I gerne vil lave sammen som familie er der mulighed for dette. For eksempel kan hele familien nyde de dejlige og varme sydlandske temperatuer i de talrige badelande, give den hele armen med sjov familiedyst i sportshallen og når forældrene gerne vil holde en pause kan de forkæle sig selv med en god omgang wellness. Har der ikke været plads i budgettet til en skiferie, tilbyder Dayz Søhøjlandet landets helårs skibakke, hvor hele familien kan stå på ski. Alle feriecentre har deres egen charme og der er legeland eller legerum til de mindste. Vil I gerne holde en ferie i afslapningens tegn, så skal I vælge Dayz Ebeltoft eller Dayz Grønhøj Strand, som den mest oplagte mulighed for denne type ferie. Besøg hjemmesiden her og book en ferie til hele familien – året rundt.

Barnevognen til den mindste

Skal den lille med på ferien, så kunne det være en god idé at investere i en barnevogn, hvor den lille kan få sin lur i løbet af dagen, og kan sidde og ligge behageligt. Udbuddet af barnevogne er meget stort, hvorfor det handler om at købe en barnevogn som passer til økonomien og dækker barnets behov. Det er altid en god idé at kigge efter funktionelle barnevogne, som ikke går på kompromis med funktioner, farver og design. Der findes mange forskellige modeller og mærker, hvorfor du også skal have mulighed for at vælge den rette barnevogn til den lille. Du kan starte med at finde inspiration online og find udvalget her.