Reel tryghed med realkredit

Drømmer du om ny bolig – eller nyt til din bolig? Når det kommer til drømme om din bolig, kan det nogle gange være praktisk – ofte helt nødvendigt – at låne. I den forbindelse er det vigtigt at finde den type af lån, der bedst passer til din økonomi. BRFkredit er realkreditinstituttet, der giver dig personlig rådgivning om realkredit og bank. Det danske institut har leveret finansielle løsninger inden for realkredit siden 1797, og du får derfor med sikkerhed en erfaren og seriøs rådgiver til at vejlede dig om dit lån. Instituttet hjælper dig med at få et overblik over dine lånemuligheder, ligesom det også vurderes, hvordan du bedst optimerer din boligøkonomi.

Når du står over for et boligkøb eller en renovering af din bolig kan det eksempelvis være fordelagtigt med realkredit. Med et realkreditlån, stiller du ejendommen som sikkerhed for at kunne låne. Realkreditinstituttet tager således pant i ejendommen for det lånte beløb, og lånet finansieres gennem salg af obligationer. Realkredit giver dig mulighed for at låne op til 80 % af boligens værdi. Resten af beløbet betales gennem banklån eller egenbetaling. Læs mere om realkredit her.

Herregårdsten til hjemmet

Når der skal lægges nye sten i indkørslen, på terrassen eller som bund i drivhuset, er herregårdssten særdeles populære. FC Beton A/S tilbyder alt inden for beton, belægningssten og fliser, og du finder naturligvis også de flotte herregårdssten hos den nordjyske virksomhed. Herregårdsstene, der af andre også kaldes holmegårdssten eller bondesten, bliver naturligvis produceret i flere forskellige farvevarianter. Du kan altså frit vælge mellem både sorte, gule og røde belægningssten, så de passer til resten af din bolig.

Stenene findes selvfølgelig også i forskellige typer og tykkelser. Eksempelvis tilbyder FC Beton A/S flere flotte herregårdssten i både 6 og 7 cm, ligesom du også finder flere halve sten, så der ikke kommer de mindste huller i din belægning. Derudover er der også mange flotte herregårdsblokke, og der findes også flere cirkelsten, så din renovering kommer hele vejen rundt. Følg linket til udvalget her.

På virksomhedens hjemmeside kan du også få inspiration til brugen af belægningssten – og det er kun din fantasi, der sætter grænsen. Stenene kan nemlig lægges i utallige mønstre og sammensættes i forskellige farvekombinationer. Uanset om du foretrækker en stilren og tidløs belægning, eller du drømmer om en mere moderne og iøjnefaldende variant, så finder du altid herregårdssten af højeste kvalitet hos FC Beton A/S!