Jeg skal på hiking-rejse – hvad skal jeg have med?

Der er rigtig mange danskere, der er glade for aktive ferier. Hvis det er noget, du nyder og derfor har besluttet dig for, at du ønsker at tage afsted på en såkaldt hiking-rejse, der byder på hiking i naturskønne områder, så skal du selvfølgelig sørge for, at du kommer afsted med udstyret i orden, så du dermed kan være sikker på, at du er godt forberedt til enhver situation.

Hvis du skal på hiking-rejse, så er det både essentielt, at du sørger for at medbringe den rette form for påklædning, men samtidig er det naturligvis også vitalt, at du har forskellige former for udstyr med, der kan eller vil blive brug for i løbet af rejsen. I denne artikel kan du danne dig et godt overblik over hvad, du altid bør sørge for at have med på en sådan rejse.

1. Den rettepåklædning til området 

Der skal naturligvis ikke være nogen tvivl om, at hiking er noget, du har mulighed for at dyrke rigtig mange steder. Det betyder også, at det er vigtigt, at du sørger for at medbringe påklædning, der er tilpasset til det område, du skal besøge. Der vil være helt andre krav til påklædning, hvis du skal på hiking på Island sammenlignet med, hvis det i stedet foregår i et varmere område. Derfor bør du altid tilpasse din påklædning bedst muligt.

2. Du skal medbringe gode vandrestøvler

Uanset om du skal hike i et varmt område eller det derimod foregår i et koldere eller mere fugtigt område, så er det vigtigt, at du medbringer et par gode vandrestøvler. Det er ganske enkelt ikke nok, at du f.eks. iklæder dig et par løbesko eller deslige, da de ikke er skabt til hiking på samme vis som et par gode vandrestøvler. Derfor bør de altid medbringes på en hiking-rejse, så du er sikker på, at dine fødder altid har en god komfort.

3. Rygsæk, vanddunk og lignende

Hvis du skal afsted på en længere vandretur, så er det selvfølgelig også en rigtig god idé, at du sørger for at medbringe en rygsæk, der kan bruges til opbevaring af de forskellige former for udstyr, der skal medbringes. Der skal oftest medbringes en del udstyr, hvilket også er ensbetydende med, at du skal kunne finde plads til dette i tasken. Du skal f.eks. have vanddunk, kompas, kort og meget andet med. Mangler du noget af dette, så find dit udstyr til rejsen på www.eventyrsport.dk.

4. Du bør medbringe en førstehjælpskasse

Selvom du med garanti håber på, at det ikke bliver en nødvendighed, at skulle bruge en førstehjælpskasse, så er det en rigtig god idé, at du sørger for at medbringe den. Der kan – desværre – forekomme mange ulykker i løbet af en vandretur, hvorfor du bør være på den sikre side. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis den kommer til at strække sig over flere dage og derfor også byder på lange dage og overnatnin