Indret hjemmet med en moderne klassiker; Flagermusstolen

Stolen er blandt vores allervigtigste møbler og der er flere forskellige ting der må overvejes, før man erhverver sig en ny stol. Siddekomforten er naturligvis blandt én af tingene, mens også funktionaliteten og størrelsen er af afgørende betydning. Hertil kommer selvfølgelig stolens udtryk. For hvad ønsker du at stolen skal bidrage med i dit hjems udtryk? Skal den indbyde til dejlig dansk hygge eller måske give et mere et mere moderne udtryk? Mulighederne er mange og der findes et utal af flotte stole på markedet. Derfor kan det også være svært at vide hvor man skal begynde.

Med den moderne klassiker Flagermusstolen foretager du et absolut sikkert valg hvis du både vil sikre dansk hygge, god siddekomfort og et yderst moderne udtryk til din bolig. Det er altså en stol der er topmoderne, men stadig meget klassik. Flagermusstolen er en stol der kan det hele.

Skulpturel og siddekomfortabel

Historien bag Flagermusstolen trækker rødder langt tilbage i tiden. Den er oprindeligt designet af tre argentinske arkitekter tilbage i 1938 og grundet den enorme popularitet, er stolen i dag nærmest et argentinsk nationalsymbol. Den er blandt andet at finde på det velkendte MoMA i New York og det alene er et tydeligt bevis på, at stolen er en ægte designklassiker, der fortsat vil være velkendt på globalt plan.

Flagermusstolen har en enorm siddekomfort og det lækre læder gør den både holdbar og praktisk. Det skulpturelle udtryk og de lækre materialer gør stolen til mere end blot en stol. Den pynter nemlig i stuen som en anden kunstinstallation. Stolen er altså et kunstværk i sig selv, samtidig med at den har alle de praktiske kvaliteter, som en god lænestol skal have. Hvis du vil foretage et sikkert valg, så må du helt klart investere i en Flagermusstol.

Klassisk, men moderne

Flagermusstolen er blandt de allermest moderne klassikere på markedet. Det moderne og skulpturelle udtryk henleder tankerne til ny mode, men flagermusstolen er altså en gammel kending, der trækker rødder helt tilbage til 1930’erne. Det er en moderne klassiker, der dengang såvel som nu, er elsket blandt folk verden over. Stolen findes i forskellige kvaliteter og prisklasser, men i forhold til at den i dag betegnes som en klassiker, så er den primært at finde i prisklasser, hvor alle kan være med. Netop dette er medvirkende til at bevare populariteten.

Jernstellet og det rustikke læder med masser af patina giver et rustikt udtryk og derfor passer flagermusstolen også perfekt ind i den nordiske boligindretning. For i dag er det rustikke udtryk meget moderne og det lette jernstel tilfører også et let og minimalistisk udtryk til stolen. Med flagermusstolen får du altså alt hvad en god stol skal kunne; dejlig siddekomfort og en fryd for øjet.