Danskerne har en forkærlighed for træ i boligen

Indretning har altid været et stort punkt på dagsordenen i de danske hjem. Indretningen er med til at sætte den famøse prik over i’et, ligesom det medvirker til, at du giver din bolig noget kant og personlighed. Til at give boligen det ekstra er danskerne begyndt at bruge træ som aldrig før på grund af det rustikke udseende, som giver boligen ekstra charme. Står du selv med et indretningsprojekt, kan du læse med her og lade dig blive inspireret. Vi beskriver de nyeste trends inden for brug af træinteriør, og mon ikke der er noget, du kan bruge til dit projekt.

Plankebordet er råt og moderne på samme tid

Du er med sikkerhed stødt på dette bord mange gange i den seneste tid, og det er ikke uden grund. Plankebordet bidrager med kant, charme og noget råt, men samtidig noget moderne til hjemmet. Det er altså et oplagt valg, hvis du vil med på moden og samtidig have et robust bord, der kan holde til det meste. Omkring plankebordet er det dog vigtigt at have størrelsen for øje. Det kommer til at fylde meget i hjemmet, og det virker meget tungt at se på. Det skal altså helst være i et større hjem, da det måske ikke passer så godt i den helt lille lejlighed. Endvidere skal der gerne være flere ting i hjemmet af træ, da det ellers kan virke malplaceret med et bord af denne type. Heldigvis er der mange smarte ting af træ, som du kan kombinere det med – så læs endelig videre.

Træfigurer og nipsting er et hit

De små ting er ofte det, der fuldender hjemmet, og her har du et væld af muligheder. Flere danske virksomheder har specialiseret sig i at lave små nipsting, der er skabt til det moderne hjem. Blandt andet de små træfigurer fra Kay Bojesen har en evne til at give en bolig charme og personlighed. Blandt det utrolige udvalg af figurer er nemlig de fleste af savannens dyr, og mon ikke der er en eller to, som passer fremragende på de personligheder, der holder til i hjemmet.

Andet interiør af træ

Er du faldet pladask for den charme, træ kan medvirke til, så er det kun din fantasi, som sætter grænserne, når du skal indrette. Har du pladsen, kan det være, at du skal have en træstol eller en lille bænk stående i stuen med et skind over, som gæster kan slappe af på, mens du som vært holder dem underholdt fra køkkenalrummet. Ellers kan du finde hylder, skærebræt og meget andet, der er lavet af det materiale, vi værdsætter så meget i Danmark. Kort sagt er mulighederne uendelige, og det er nok en af grundene til vores store kærlighed for træ i det lille land.
Hvis du vil med på moden i dag, så klik her. På denne side finder du et stort udvalg af vores alles yndlingsmateriale, og der skal nok være noget, der falder i din smag.