Bliv klar til bilferie for hele familien

Står sommeren for døren, og er dette lig med sommerferie for hele familien? Mange danskeres modsvar mod det ustadige sommervejr er at tilbringe sommerferien sydpå – men dette er en dyr fornøjelse. For at undgå alt for høje udgifter til dyre hoteller og flytransport, vælger mange at tage på en bilferie, hvor de kører sydpå i egen bil, og ofte byder disse bilferier på ferie under sydens sol, i enten en hytte eller en campingvogn. Hvis du, ligesom tusindvis af andre danskere, ønsker at tilbringe din sommerferie under varmere himmelstrøg – men samtidig ikke vil betale en formue for sommerferien – så er bilferie lige noget for dig. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du kan gøre hele familien klar til en bilferie.

Tænk praktisk i opbevaring og oppakning

Hele familien skal med på ferien – men når du kigger på jeres lille familiebil, har du ingen anelse om, hvordan alle familiens sager skal kunne være i bilen. Frygt dog ej, for der findes mange praktiske opbevaringsløsninger, når I skal på bilferie. Hvis du ønsker at investere i en bilferie, kan du med fordel købe en smart tagboks. En tagboks kan bruges til opbevaring af stort som småt, og er ikke kun perfekt til sommerferien, men også aldeles praktisk til skiferien. Anmeldelser siger, at tagboksen kan rumme en stor del af opbevaringen, når du skal pakke til ferien.

Derudover er det en god idé at tænke praktisk, når bilen fyldes med pakkede tasker. Du kan for eksempel pakke i sportstasker, som kan være i fodenden, eller som kan stables i bagagerummet.

Når du skal pakke sagerne ned, er det ligeledes vigtigt at tænke praktisk. Dine børns tøj kan sagtens bruges flere gange, og hvis pladsen er knap, kan du ligeledes medbringe vaskemiddel, så tøjet kan vaskes på ny.

Gør rejsen behagelig for hele familien

I er kun nået halvvejs gennem Tyskland, og børnene græder eller skændes på bagsædet. Dette er desværre et scenarie, som mange gennemlever på bilferien – men der findes en række ting, som du selv kan gøre for at undgå dette. Én af de ting, som du kan gøre, er at sørge for god komfort. Du kan for eksempel købe nogle smarte babydyner fra Sleepybag, som omfavner barnet med god kvalitet og fantastisk pasform. Du kan finde en babydyne her. På denne måde kan børnene holde varmen i de kolde kørenætter, og du slipper for kuldskær gråd. Derudover skal du sørge for underholdning til børnene, såsom spil på IPad eller DVD-film på små skærme.

Husk sikkerheden

En bilferie kan være farlig, og trafikken sydpå kan være udfordrende og proppet i højsæsonen. Dette er desværre skyld i mange ulykker, og alt for mange kommer hjem med skader på bilen – eller endnu værre – skader på dem selv. Derfor er det vigtigt at du har sikkerheden i orden hjemmefra, og at forsikringerne er i orden. Hvis du er på udkig efter en god rejseforsikring, er KF de helt rigtige udbydere. Følg linket her, og læs mere om rejseforsikringen fra KF.