Bænken – få inspiration her til hvordan du kan bruge en bænk i dit hjem

bænk

bænk

Bænke kan du anvende og indrette dit hjem med, udenfor såvel som indenfor. I dag ser vi mange forskellige former for bænke både af materialer men også af størrelse og udseende.

Bænke er både et dekorativt men også et super praktisk møbel, uanset om det er ude eller indenfor. Bænke kan som nævnt fås i mange forskellige typer materialer, hvis du er på udkig efter mere rustikke møbler som gerne må være af genbrugsmaterialer, som både kan give siddepladser men også give noget til rummet eller til hyggekrogen i din have så er bænken måske møblet for dig.

Bænke til din have, altan eller terrasse

Siddepladser og hyggekrogen er ofte samlingsstedet udenfor, det er her man nyder de varme og lune dage, de lange sensommeraftener eller de friske forårsdage. Ved at placere en bænk udenfor, eventuelt sammen med andre havemøbler eller for sig selv.

 Så vil det give gode siddepladser, og være med til at indbyde til at du kan sætte dig ned og bare nyde din have og roen der følger med.

Du kan finde et stort udvalg af indendørs og udendørs bænke hos boboonline.dk.

Bænk til udendørs brug kan du finde i alt fra genbrugstræ, tralle bænke til en bænk i granit eller beton. Ikke at forglemme de mere klassiske og romantiske hvide bænke, måske er det en fransk inspireret bænk i hvidt metal som passer ind i din rosenhave.

Få fuld udnyttelse af de små rum

En bænk kan hjælpe dig med at udnytte de små kroge eller rum optimalt. I det lille køkken kan en bænk være med til at give ekstra sidde pladser men også opbevaring. Hvis du har en mindre udestue, kan du forlænge sommeren ved at indrette en hyggekrog med bænk, tæpper og puder. Som årstiden skifter er det nemt for dig at sætte flere puder eller et tykkere tæppe i hyggekrogen, så når vinteren og sneen kommer, så kan du sidde her og nyde en kop kakao mens du ser på sneen daler ned.

Bænk – det ideelle entrémøbel

Det er de færreste huse i dag hvor der er en stor entre eller en decideret hall, hvor der er masser af plads. I dag både i lejligheder men også i huse, er der ikke mange kvadratmeter ’spildt’ på gangarealer eller entreer. Dette giver mindre plads til at have møbler, sidde pladser – generelt bare mindre plads at indrette og skabe stemning på.

Her kommer bænken virkeligt til sin ret, da det er et mere smalt og aflangt møbel, som kan købes efter lige det udtryk du ønsker at skabe i rummet. Bænken er super praktisk for både børn og voksne, når der skal tages sko og jakke på, eller til et sted du lige kan sætte indkøbsposerne fra dig imens du hænger jakken op.

Pift soveværelset op med en bænk

Du kan sætte en bænk for enden af din seng, for at lave siddepladser i soveværelset som ikke optager meget plads men giver noget hygge og et sted til at lægge dit tøj fra dig. Hvis du er på udkig efter en bænk til soveværelset, og du står og mangler et sted til at opbevare småting eller til at lægge ting hvis der skal ryddes op hurtigt. Så kan du med fordel kigge efter en bænk som har enten en hylde eller et opbevaringsrum i sig.