Sådan kommer du godt i gang med at arbejde hjemmefra

Ude godt, men hjemme bedst. Sådan siger det gamle danske ordsprog, og måske er der virkelig noget om snakken – især når det gælder arbejdspladsen. Flere og flere danskere foretrækker nemlig at arbejde hjemmefra, og hvis du også er træt af kontorlivet på en almindelig arbejdsplads, kan du her læse mere om, hvordan du kommer godt i gang med et hjemmekontor.

Der er mange fordele ved en hjemmearbejdsplads. Du har nok allerede gættet, at du slipper for at smøre madpakker og sidde i kø i morgentrafikken, men det er også de mindre åbenlyse goder, der kan have stor betydning i sidste ende. Når du arbejder hjemmefra undgår du den stressfyldte atmosfære, der kan være på arbejdsplads, ligesom du har mulighed for selv at styre dine arbejdstider og skabe et større nærvær med til familien. Men selvom du arbejder hjemmefra, skal du ikke være dårligere stillet, hvis der opstår tekniske problemer med din computer.

Med en alt-i-en computer fra Duka får du en komplet servicepakke, så du slipper for bekymringer om virus og andre kryptiske fejlmeldinger. Servicepakken indeholder samtidig ubegrænset telefonisk vejledning, så du altid kan få rådgivning, når problemet opstår. Programmer på en Duka-computer har tilmed en indbygget hjælp, så du får mest gavn af de mange forskellige værktøjer. Duka tilbyder computer af højeste kvalitet, og du finder serviceordninger, der passer til ethvert behov. Læs meget mere om Duka’s produkter her.

Få et godt udgangspunkt med et godt skrivebord

Hvad er et hjemmekontor uden et skrivebord? Muligvis ingenting. Skrivebordet er uden tvivl et af de vigtigste møbler, når du skal indrette dit hjemmekontor. Og netop muligheden for at kunne skabe sine personlige arbejdsomgivelser, tiltaler mange. Indretning på dit hjemmekontor kan nemlig have stor betydning for din arbejdsindsats, da de rette møbler er med til at skaber den mest optimale stemning i rummet. Et skrivebord skal først og fremmest indbyde til arbejde. Derfor er det en god idé at finde et bord, der kan fungere som arbejdsplads fra start. Det er vigtigt at finde et skrivebord, der står stabilt, så du kan koncentrere dig om at arbejde og ikke skal bekymre dig om borde, der rokker.

Hvis du vil have et bord, der kan holde i mange år, kan du med fordel vælge et skrivebord i træ. Træ er nemlig et særlig solidt materiale, der samtidig giver et naturligt og eksklusivt look. Derudover er mange skriveborde i træ er fremstillet sådan, at du nemt kan indstille højden. Med et skrivebord i træ kan du derfor altid vælge den arbejdsposition, der er den bedste for dig – uanset om du vil stå op eller sidde ned. Flere skriveborde i træ findes naturligvis i flere størrelser, så du kan have alle dine nødvendige papirer lige ved hånden. Endeligt findes nogle af de solide borde med tastaturudtræk, så du også har mulighed for lægge dine opgaver væk, når du går ”hjem fra arbejde”. Find et skrivebord her, og bliv godt klædt på til at arbejde hjemmefra.