Sådan kan du fjerne dine rynker

Med alderen oplever mange mennesker, at de får rynker. Dette skyldes flere forskellige faktorer. For det første opstår rynker med tiden, fordi vi igennem en livstid smiler, ler og rynker panden. Disse rynker kaldes også smilerynker. De kan give ansigtet mere karakter og personlighed, men de kan også få os til at se ældre ud.

En anden årsag til, at man kan få rynker, er, at huden med alderen producerer mindre hyaluronsyre. Dette er et stof, der forekommer naturligt i kroppen, og som er med til at holde huden stram og sund. Med alderen producerer man mindre af dette stof, og dette gør huden slap og får den til at hænge. Dette skaber rynker!

Heldigvis er der råd for dette, så du kan få din ungdommelige hud tilbage! For behandling med Botox og fillers kan nemlig udglatte huden igen således, at du fjerner dine rynker.

Denne type af behandling er blevet meget populær i den seneste årrække, og det er ikke et unormalt syn nu om stunder at se folk på gaden, som har fået filler behandling eller behandling med Botox.

Hvordan foregår denne skønhedsbehandling i praksis?

Hvis du ønsker behandling med filler eller Botox, så skal du opsøge en skønhedsklinik, som tilbyder denne type af skønhedsbehandling. De fleste større danske byer har en eller flere skønhedsklinikker, hvor du kan få denne type af behandling.

For at kunne få behandling med filler er det lovpligtigt, at du først har en samtale med en speciallæge. Dernæst skal der gå mindst 48 timer, før du kan få din behandling. Du skal også have en konsultation på skønhedsklinikken, hvor du taler med det lægefaglige personale om din behandling. Sammen vil I da kunne finde den løsning, der er bedst for dig.

Når du så skal behandles og have din indsprøjtning med filler eller Botox, så tager denne behandling typisk omkring 10 minutter hos skønhedsbehandleren. Lægen eller sygeplejersken vil indsprøjte filler materialet et eller flere steder i dit ansigt og i forskellige dybder under huden. Til dette formål bruger de en meget tynd kanyle.

Det er ikke uvant, at der er bivirkninger i form af rødme og hævelse, som dog forsvinder efter et par dage.

Husk, at effekten af behandlingen aftager med tiden, hvorfor du skal have behandlingen igen efter et halvt års tid, hvis effekten af behandlingen skal bevares.

Hvis du ønsker at få fjernet dine rynker og gjort din hud mere stram og ungdommelig, så kan en behandling med Botox eller filler hjælpe dig med dette, så dine rynker forsvinder!