Romantikken florerer på nettet 

De fleste mennesker vil gerne leve et liv, hvor romantikken har en fremtrædende plads. Når John Lennon synger “All you need is love”, så er det ikke bare grebet ud af den blå luft. Kærligheden er et grundstof, som alle levende væsner er afhængige af, hvis de ikke skal blive skøre. Og den romantiske kærlighed er noget helt særligt, hvor to mennesker mødes og ser noget dybt inde i hinanden, som får hjerterne hos dem begge til at banke og tænder gnisten til kærlighed. 

I visse kredse er det stadig ikke helt accepteret at finde kærligheden på nettet. Det er synd, for hver eneste dag er der mennesker, som vitterligt finder den store kærlighed gennem online dating. Man skal da naturligvis have lov at have sine forbehold, men et eller andet sted, så må man bare sige, at man risikerer at gå glip af en masse, hvis man udelukker sig selv fra kærligheden på nettet. For dem, der har prøvet det, og fundet deres kære der, er det ganske svært at forstå denne skepsis. 

Nettet er der hvor vi mødes 

Uanset om man leder efter kærlighed, eller uforpligtende massage og sex i Danmark, så er nettet stedet, hvor man mødes. Man kan indkredse sin geografiske søgen, så man kan finde massage på Sjælland, hvis man vil. Det samme kan man gøre på de mange datingsider, der ligger på nettet og kan tilgås af alle, der ønsker at finde en partner. Romantikken er vigtig for de fleste, men for nogle er det seksuelle og uforpligtende mere interessant. Man kan finde begge dele på nettet, ved hjælp af de mange datingsider. 

Vi er alle forskellige og forskellige steder i vores liv, og det afspejler også de datingsider, man kan finde på nettet. Det er jo egentlig meget skønt, at vi ikke er ens. Tænk, hvor kedeligt det ville være, hvis vi var. Og samtidigt kan man glædes over at der, trods alt, er mange, der leder efter det samme, for så er der jo muligheder for at møde ligesindede, også selv om ens ønsker er lidt specielle. Igen må man bare sige, at her er nettet en stor hjælp. Og hvorfor så ikke bruge den? 

Vis respekt overfor andre 

Dating er ofte en meget følsom ting. For mange er det grænseoverskridende at skulle møde et andet menneske, som potentielt kan være deres kommende kæreste. De fleste er lidt nervøse og synes måske situationen er lidt akavet, men hvis man finder melodien, så kommer man hurtigt ud over den første anspændthed, og samtalen kan komme til at flyde. Øjnene kan mødes og finde genklang. Og hjerterne kan slå i takt og vække den urgamle forelskelses glød. Pludselig er det ikke længere fjollet, men virkelig romantisk.