Pift frisuren op med ny spændende farve og en flot styling

Har du lagt mærke til, at hårmoden løbende skifter ligesom alt andet inden for modeverdenen? Engang var det meget populært med et langt, helt glat hår, hvorimod det i dag er meget in med page-længder og gerne så naturligt og ustylet som muligt. Men er du til hverken det ene eller det andet, og kan du godt lide at skille dig lidt ud, så skal du læse med her.

De fleste piger går mere eller mindre op i deres hår. Det må meget gerne sidde og se ud på en bestemt måde, og mange piger forbinder meget af deres feminine identitet med håret og den pågældende frisure. Men selvom moden lige for tiden dikterer det meget naturlige, gerne lidt krøllet og lidt rodet look, så skal der da ikke være noget i vejen for, at man kan stikke ud og gå sine egne vegne. Med hårfarve fra Fatima kan du gøre netop det. Her finder du bl.a. det populære brand Crazy Color, som giver dig mulighed for at farve dit hår lyserødt, blåt eller en anden fancy farve – men bare rolig, det er blot for en stund. Farverne er nemlig kun semi-permanente, hvilket betyder, at de forsvinder efter nogle hårvaske, og du kan derfor nærmest skifte hårfarve efter dit humør. Se udvalget af hårfarve her og beslut dig for, hvilken farve du skal overraske vennerne med næste gang, der er fest.

Vær kreativ med frisuren

Når du har besluttet dig for, hvilken hårfarve du vil eksperimentere med, så er det selvfølgelig ikke ligegyldigt, hvordan du styler det. Farven kommer først rigtigt til sin ret, når du også har gjort noget ud af det efterfølgende. Og hvis du ikke allerede ejer et glattejern eller et stylingjern, som det også kan beskrives, så er det på tide, at du stifter bekendtskab med det. Hos Power fås en lang række forskellige glattejern alt efter, hvad dit behov og budget er. Men med et glattejern fra Power er det altså ikke kun muligt at glatte håret. Det er nemlig blevet noget så populært også at bruge et glattejern til at lave krøller. På denne måde bliver krøllerne ofte meget mindre kunstige og mere naturlige at se på. Du kan se udvalget her, hvor du kan udvælge det glattejern, der passer dig. Hos Power har de forskellige mærker såsom Remington, Babyliss og Grundig, som alle sammen er gode, populære mærker inden for hårstyling. Så skynd dig ind og tjek udvalget ud, så du lynhurtigt kan få styr på håret.