Investerer din opsparing i danske aktier

Kender du til telenord aktier?

Hvis du har et mobilt abonnement, så har du nok også haft telenord før. For det er faktisk et af de største teleselskaber i Danmark dermed også et af de mest kendte. Men telenord er faktisk ikke dansk, det er nemlig et norsk selskab som er grundlagt 1855 af den norske regering. De var i 2022 16.000 ansatte i firmaet og det tal er kun stigende.

Jeg ser telenord som en aktie man skal holde øje med, for jeg tror der er en stor fremtid for dem hvis det lykkes dem at knække koden til at holde på deres kunder og få nye kunder. I den branche er det nemlig en stor udfordring at holde på kunderne, da der både kommer nye til hele tiden, men priserne bliver også tit skudt i bund for at få nye kunder, det kan derfor godt gå hen og blive en dyr opgave at til skaffe sig nye kunder.

Hvis vi kigger nærmere på telenord aktien over det sidste år, så kan vi faktisk se at der er en rigtig god mulighed for at købe telenord aktier til en god pris lige nu. De har nemlig haft et hårdt år og derfor er det også gået ud over aktieprisen. Men der er som sagt ikke noget der er så dårligt at det ikke er godt for noget. Så hvis du kigger efter nye aktier til din portefølje, så syntes jeg helt klart du skal kigge nærmere på telenord og se om virksomheden er noget for dig.

Jeg håber du er blevet lidt klogere på telenord aktien og har fået mere blod på tanden til at investerer, hvis du ikke er gået i gang endnu. Hvis du har brug for mere viden er du altid velkommen til at læse mere på vores side aktierdk.dk, hvor vi har skrevet mere end 100 indlæg om forskellige aktier.