Husk solcremen på safarirejsen

Hvis du har planlagt en safarirejse, er det en god ide at huske at tage solcreme med. En slem solskoldning kan virkelig være med til at ødelægge din ferie og gøre, at det slet ikke er sjovt at være af sted længere. Så sidder du ønsker, at du snart skal hjem igen. Samtidig kan det i mange lange være svært at finde noget at behandle solskoldning med, fordi det ofte ikke er et problem, som de lokale har. Køb solcreme til rejsen her.

Når du er på safarirejse, vil du bruge mange timer i en bil. Det vil ofte være en åben bil, så du har en god udsigt til alle dyrene på savannen. Du vil derfor blive udsat for meget solskin, der lige meget hvor du er, er meget kraftigere, end det er i Danmark.

Få inspiration til safarirejsen her

Hvis du endnu ikke har planlagt præcis, hvor din rejse skal gå hen, kan det være en god ide at få noget inspiration til den. Det er der flere forskellige steder, hvor du kan. Det kan blandt være ved at besøg hjemmesiden her.

Når du skal på safarirejse, er det først og fremmest vigtigt, at du tænker over, hvilken type oplevelse som du gerne vil have. Botswana går for at være det land, hvor der er færrest turister. Det er dog også klart det dyreste. Østafrika er godt, hvis du gerne vil kombinere safari med badeferie. Det er en af regioner, hvor der er flest turister.

Sydafrika er godt til safari, hvis du gerne vil på kør selv ferie, og hvis du gerne vil opleve noget andet end bare safari. Det kan for eksempel være at komme ud at spille golf, se på hvaler eller hajer eller se nogle af de historiske eller naturlige seværdigheder, der er i landet. For eksempel være, hvis du gerne vil se Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet og blive klogere på landets historie.

Dette udstyr er også vigtigt at have med på safarirejsen

Når du har fået bestemt dig for, hvor du gerne vil hen på safari, og du har fået købt en stor bøtte solcreme, er det en god ide at se på, om du har husket nogle af de andre ting, som det er en god ide at have med, når du skal på safari.

Det kan for eksempel være solbriller og en solhat, der også kan være med til at beskytte dig mod solen. Derudover kan det også være en god ide, at du tager noget tøj, som er let og luftigt, men som har lange ben og lange ærmer. Det kan være med til at beskytte mod solen om dagen og mod myg om aftenen.

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at du har det rette udstyr med, så du kan se dyrene. Det kan for eksempel være et kamera med godt zoom og en kikkert. Hvis du ikke har et så godt kamera, er det en mulighed, at du holder kameraet op foran kikkerten. Det kan ofte give nogle gode billeder alligevel.