Guide til din sommer i hjemmet

Sommeren nærmer sig, og med høj sol og varme temperatur skal hjemmet gøres klart til, at udendørssæsonen lander. Ønsker du at gøre din have, fliser, cykel eller lignende i topform, bør du læse med her. Fagboginfo.dk giver dig her den unikke guide til, hvordan du og udearealet i hjemmet kommer bedst ind i sommeren. Herudover får du samtidig lidt ekstra gode råd og guldkorn til, hvordan du finder de bedste redskaber til billigste pris.

Vertiplants – Planter til sommeren

Noget af det som giver den største sommerfølelse er duften og synet af blomster. Blomster i mange størrelser og farver, og som med hver sin stil passer i hver sit hjem. En trend der især er på mode i de danske hjem, er vægkrukker. Det dansk produceret mærke Vertiplants leverer nogle af de mest brugervenlige samt stilfulde hængende haver. Det gode med vægkrukker er, at de kan bruges til meget forskellig opbevaring – lige fra planter til huer og handsker.

Hvor Vertiplants er lavet med hovedfokus inde i hjemmet, er valget af flotte krukker lige så vigtigt udenfor. Hvis du har mange forskellige typer blomster, vil en krukke med en forholdsvis neutral farve være at foretrække. Har du dog en fast blomst eller plante, som du konstant kører med, kan du samtidig vælge en krukke, som året rundt vil matche havens farver. Om det er en lilla-, orange- eller blåfarvet krukke bestemmer du.

Fliser eller grus?

Har du en gård, en have eller anden form for udendørsareal, kan det være en rigtig god ide at få lagt en form for belægning. Om det er granitsten, grus eller havefliser, kommer det jo an på den enkelte. Har du en have, vil det foretrukne klart være havefliserne. De er ligetil at holde, og så har det en god fast og solid overflade, som kan holde til en masse vejr.

Alternativet kunne f.eks. være grus, som af gode grunde har en mere ujævn overflade, men som på samme måde er meget populært. Grus kan yderligere også bruges i sammenhæng med belægningen af fliser i haven. Det kan du læse mere om her.

Skal cyklen gøres klar til sommer?

I Danmark forbindes sommer i høj grad med at cykle. Vi cykler året rundt, men der findes sjældent en bedre følelse af sommer, end når man med shorts og solbriller kan komme kørende på sin cykel. Her er der forskellige cykeltyper. Der er dem, som bare gerne vil nyde en cykeltur på sin klassiske cykel. Ved siden af er der de mere engagerede cykelentusiaster, hvor kun en racercykel kan klare det. Uafhængigt hvilken cykeltur man ønsker, skal man huske at holde sin cykel ved lige. Ovenpå en kold og hård vinter, kan det være, cyklen trænger til fornyelser og reparation, eller måske der bare skal nyt tilbehør til. Noget af det, som især skal holdes styr på og være i orden, er hjulene. Kører du f.eks. på racercykel, kan det være dyrt, hvis du har billige hjul, der hele tiden skal skiftes. Køb derfor nogle kvalitets hjul, som holder godt, og som får dig til at køre endnu hurtigere. Gode racer hjul kan du finde her.

De ekstra råd og tilbehør til din sommer

Der er uendelige muligheder for at udbygge sit sommerkatalog til hjemmet. Det kan dog være en god idé altid at have nogle sikre vindere, som du kan bruge til lidt af hvert. Er du typen, som i forbindelse med haven godt kan lide at gøre det selv, bør du også have de rigtige redskaber. En klassiker som stadig vinder er en hobbykniv. Hobbyknive kan bruges til at skære i alt det praktiske, og du kan få knive med både fast og løst blad. En rigtig ven til gør det selv manden eller kvinden.