Gaveidéer til kvinderne: Mødre, koner og kærester

Kvinder kan være svære at købe gaver til, vil de fleste mænd nok mene. Det kommer naturligvis an på, om det er din mor eller din kone, du ønsker at glæde med en gave, men uanset hvad, så behøver det faktisk ikke at være så svært, hvis blot man er lidt kreativ – eller i det mindste får hjælp til at være det. I denne artikel giver vi dig bud på gaver til forskellige typer af kvinder, du muligvis støder på, når det er gavetid. Det er selvfølgelig lovligt at mikse og blande fra de forskellige kategorier, hvis du mener, at din mor bliver lidt gladere for en af gaverne fra de andre kategorier! Læs med her og bliv inspireret.

Den kære kone

Med konen kan du gå to veje – den praktiske og den romantiske. Har i været gift i 30 år, så kan det være, at romantikken ikke er i højsædet længere grundet huslige pligter og børn, og derfor er en romantisk gave en rigtig god idé, og den vil med sikkerhed skabe stor glæde. Giv hende en middag efterfulgt af par-massage eller find en ring, hun har snakket om længe.

Vil du i stedet gå den mere praktiske vej, fordi jeres forhold ikke mangler romantik, så er kvinder glade for indretning, og derfor kan du glæde hende med eksempelvis en lampe til gulvstuen. Eksempler på smukke lamper kan du finde ved at klikke her.

Til din mor

I modsætning til din kone eller kæreste, behøver du ikke være så varsom med din mor, og derfor kan du godt give hende tøj. Det kan du naturligvis også til de fornævnte, men vær opmærksom på, at kvinder ikke bliver synderligt glade for at få tøj, der er for stort. Vil du give din mor (eller andre) tøj, så kan du eksempelvis kigge på www.zizzi.dk, der tilbyder tøj til de større piger. Du kan finde alt fra tunikaer og bukser til skjorter og kjoler på siden, så det er bare at lade sig inspirere – og krydse fingre.

Til kæresten

Er du i den dejlige situation, at du har en kæreste, og skal hun have en gave? Så fortvivl ej. Idet hun er din kæreste, så elsker hun dig med stor sandsynlighed, og derfor vil hun blive glad for (næsten) enhver kærlig idé fra dig. Der er naturligvis nogle ting, du kan gøre for at optimere chancerne. Et godt tip er at spørge hendes veninder, da de ofte kender hende lidt bedre på tøj- og smykkepunkterne. Er det ikke det, du har lyst til at give, så slår en dag i forkælelsens tegn sjældent fejl. Om du vil med, eller om hun bare skal have en dag alene med massage, ansigtsbehandling og lignende, det er op til dig at vurdere – et alternativ er, at du møder hende til middag efter dagens forkælelse. Så har du også en dags forkælelse til dig selv med bold og øl! Win-win.