De bedste 3 valg i trampolin test

trampolin test

Der findes et stort udvalg af trampoliner på markedet og denne test har fundet frem til tre af de bedste. Læs mere om, hvilken der passer bedst til dine børn.

Find din næste trampolin med denne trampolin test

Det kan være en stor glæde for både børn og voksne at anskaffe sig en trampolin til haven. Den vil dog sandsynligvis blive brugt primært af den yngre del af familien, der kan brænde noget energi af og vise deres tricks for de voksne. Man bør dog overveje nøje, hvilken type trampolin og hvilket mærke, man vælger at købe. Der er et stort udvalg på markedet og som det plejer, går pris og kvalitet hånd i hånd. Dermed er det dog ikke sagt, at man kan lave sig et godt køb og få mere ud af sine penge. Først og fremmest skal det nævnes, at “billige” trampoliner IKKE bør købes, da der her er en sikkerhedsrisiko. En trampolin er et redskab til fysisk udfoldelse i stor grad og man bør ikke spare pengene på ens børns sikkerhed. Når det er sagt, er det at tage stilling til, hvilken af de to grundlæggende typer af trampoliner, som man kunne tænke sig. Den ene type kræver lidt arbejde for at sætte op. Man graver et hul i jorden og sætter trampolinen ovenpå, en såkaldt “in ground”-trampolin. Denne løsning er måske mest oplagt til folk med en relativt stor have, da det kræver en del arbejde for at sætte denne op og ligeledes tage ned igen. Den anden type trampolin står på et stativ og er omgivet af et net. Dette net er af hensyn til sikkerheden og skal sørge for at børnene ikke ryger ud af trampolinen og ned på jorden. Denne sikkerhedsforanstaltning medfølger som regel ikke ved køb af en “in ground”-trampolin, men kan være en god idé, især hvis man har mindre børn. Når der er taget stilling til, hvilken type trampolin der passer bedst til ens ønsker, kan man begynde at finde frem til, hvilket mærke og model, man ønsker. Der er mange trampoliner på markedet og følgende test er lavet for at give overblik og forslag til nogle af de bedste.

I denne test er der lagt vægt på flere faktorer, så som hoppehøjden, sikkerhedsnettet, kvaliteten af konstruktionen og prisen. Der er fundet frem til tre bud på gode trampoliner:

  • FitBounce Pro er af “in ground”-typen, har god hoppehøjde og er udført i et stilet sort design. Den er meget stille i forhold til andre modeller og er relativt billig. Der medfølger ikke noget sikkerhedsnet på grund af typen.
  • Jumpking ZorbPOD har et kuppelformet sikkerhedsnet af høj kvalitet, hvilket giver mere plads til både arme og ben. Den er monteret på et cirkelformet stativ, der giver høj stabilitet. Prisen ligger i den høje ende, men dette er med retmæssig og god grund.
  • Plum 7 foot Junior Jumper er en lille trampolin beregnet til små børn. Den er billig, men stadig af høj kvalitet. Et lavt stativ gør den utroligt stabil og konstruktionen er i helhed veludført. Den kan anskaffes i forskellige farver.

Hvilken trampolin der passer bedst til dig og dine børn er selvfølgelig afhængig af ønskerne til denne. Plum 7 foot Junior Jumper er kun beregnet til børn op til 4-5 år. Til de helt små er den dog ideel. Man får meget trampolin for pengene, men har man større børn er dette ikke den rette. Hvilken af de andre to trampoliner, man skal vælge afhænger mest af alt af to ting: Om det skal være en “in-ground”-type eller om den skal være på stativ og prisen.