Bliv god til sportsbetting: Lær at spille på sport

sport i fjernsynet

sport i fjernsynet

Det kan godt være at betting på sport er meget populært, men er det virkeligt muligt at tjene penge på det? Det kan det være, hvis man har den rette strategi. Her kommer nogle tips, som du kan bruge, hvis du gerne vil blive bedre til sportsbetting, eller hvis du er nybegynder eller overvejer at starte op med det.

Lav Research

Ligesom så meget andet i livet, så kræver det tid og indsats, hvis man virkelig vil have succes med sportsvæddemål. Hvilket også understreges af https://www.bt.dk/sport/ og spilekspert Steffen Dam, der har skrevet en bog om succesfuld spil på odds. Det kan godt være, at nogle ”oddsere” er heldige en gang i mellem og rammer et long shot. Det er dog viden og research, der på sigt virkelig adskiller de professionelle fra amatørerne.

Vælg først en sportsgren du kan fordybe dig i. Hvis det for eksempel er fodbold du finder interessant, kan du lave dit eget register over en bestemt liga, som du finder interessant, og begynd så at se flere kampe fra denne liga. Tag noter af de kampe du ser, og noter svagheder og styrker fra de forskellige hold. Kombiner herefter dine egne noter med statistikker før du spiller på en fodboldkamp. Bookmakerne har selv et hav af ressourcer og statistikker til rådighed, så det er op til dig at følge med i kampene, og holde dig opdateret med holdnyheder, hvis du gerne vil slå bookmakerne.

Du kan med fordel dykke ned i de lidt lavere ligaer, hvor der ikke er så meget information at hente online. Bookmakerne plejer nemlig at have masser af info om de store ligaer, og derfor har oddsene på disse ikke altid den store værdi. Men hvis du har viden om en mindre liga, og måske endda følger et bestemt hold, så kan du bruge din viden til din fordel, når du placerer dine spil. Det gælder specielt, hvis du har en god mavefornemmelse for, hvordan en fodboldkamp du sidder og ser ender. Det er nemlig muligt at live-bette på kampene hos https://www.betfair.com/sport/inplay, der tilbyder liveodds på mange sportsgrene.

Disciplin

Spil aldrig mere end du har råd til at tabe. Dette gælder også spil på fodbold, for ligesom spillerne på banen, er det vigtigt at du holder hovedet koldt, også i situationer hvor det måske ikke går din vej.

Hold regnskab 

Det er meget få ”oddsere” der holder regnskab med deres spil, men hvis du laver mange bets, kan det være en god ide at lave et excel-ark eller lignende, så du kan holde styr på dine spil. Det kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad din tilbagebetalingsprocent er, så du ved om du tjener eller taber penge, ligesom det også kan hjælpe dig med at identificere hvilken type af bets, du har mest succes med.

Sportsbetting er svært, men med en god intuition og gennemarbejdet research, er det muligt at opnå succes på den lange bane. Det var også var tilfældet for Steffen Dam, der blev interviewet af https://www.euroman.dk/mennesker/. Som han engang sagde, så er betting et maraton ikke et sprint.