Sådan handler du nemt med Bitcoins

Hvis du er et helt almindeligt menneske uden nogen særlig teknologisk viden, synes du formentlig, at det lyder ret abstrakt med kryptovaluta. Det er du bestemt ikke ene om at synes. Derfor har nogle danske iværksættere besluttet sig for at gøre det nemmere for dig. 

Mere konkret har de grundlagt Bettercoins, hvor du har mulighed for at købe og sælge kryptovaluta. Systemet er meget brugervenligt, da ideen er, at alle skal have mulighed for at eje kryptovaluta. Læs mere om de mange fordele ved kryptovaluta her. 

Hvad er Bettercoins?

Bettercoins er en dansk handelsplatform, hvor du har mulighed for at købe og sælge kryptovaluta. Platformen blev designet med et ønske fra stifterens side om at udbrede kendskabet til kryptovaluta i Danmark. 

Handelsplatformen er designet til at være særdeles brugervenlig og enkel. Derfor egner den sig også rigtigt godt til dig, der er nybegynder inden for kryptoverdenen. Derfor har du ikke kun mulighed for at handle med kryptovaluta. Du finder også flere guides på platformen, der vejleder dig om kryptovaluta, wallets og meget andet.

Hvad kan jeg handle med på Bettercoins?

Selvom Bettercoins som udgangspunkt er positive overfor alle kryptovalutaer, kan du i skrivende stund handle med enten Bitcoins eller Etherum på siden. Uanset, om du vil købe eller sælge, er processen nem og overskuelig. 

Med kundeservice i centrum

Hos Bettercoins er kundeservicen i fokus. Stifteren har nemlig fuld forståelse for, at ikke alle forstår teknologien og visionen bag kryptovaluta fuldt ud. Derfor kan du let og hurtigt få hjælp til din handel, når du befinder dig på platformen.

Som allerede nævnt er det nemlig en del af Bettercoins filosofi, at det skal være nemt for den gængse dansker at enten købe eller sælge kryptovaluta. 

Hvis du vil andet end sælge og købe

Hvis du er mere velbevandret inden for kryptovaluta, er Bettercoins muligvis ikke den ideelle platform til dig. På handelsplatformen har du nemlig kun mulighed for at købe eller sælge Bitcoins og Etherum. Hvis du derfor gerne vil have flere funktioner, vil en anden platform nok egne sig bedre til dig.