Årets familieferie på ski – sådan bliver I klar!

Hvor flere og flere danskere flygter til varmere himmelstrøg, når vintermånederne sætter ind, er der mindst lige så mange familier, som tager turen nordpå og ligefrem opsøger kulden og ikke mindst sneen. Skiferien er for mange rejseglade danskere en tilbagevendende familietradition, som er en fast bestanddel af det årlige rejsebudget. Læs med og bliv klar til din families skiferie!

Hvor går turen hen?

Hvis ikke rejsedestinationen allerede er fastlagt, så er det med at gøre det i en fart. Det er en god idé at være tidligt ude, hvis I har et ønske om et bestemt skisportsområde. Er det første gang familien skal på ski, kan det samtidig være en fordel at sætte sig ind i de forskellige skiområders muligheder for nybegyndere såvel som øvede på ski. Det kunne eksempelvis være mulighed for skiskole, børneområder og andre spændende oplevelser, der ikke nødvendigvis involverer ski.

Sverige tilbyder skiområder, der er som skabt til familieferien. Fordelen ved at vælge en af Sveriges mange destinationer er, at områderne er særdeles velegnet til hele familien. Der er både noget for voksne og børn, nybegyndere som øvede på ski. Er der nogen i familien, som ikke er vilde med fart, når det kommer til skiløb, så er der også gode muligheder for langrend i Sverige. Langrend er en udsøgt måde at komme helt tæt på den svenske natur og ud i de snedækkede skove. Du kan se meget mere her på skiferie.dk, hvor du kan finde informationer om de skidestinationer, der ligger lige rundt om hjørnet.

Kvalitet og komfort – også på skiferien!

Når I har taget beslutningen, om hvor året skiferie skal gå hen, kan I gå i gang med forberedelserne. At pakke til en skiferie, er ikke ligesom at pakke til en charterrejse – det kræver lidt mere tid og planlægning. Foruden ski og skistøvler kommer alt udstyret, der skal gøre skiferien til en succesfuld en af slagsen. Pakkelisten bør altid indeholde: skiundertøj, skistrømper, et mellemlag og selvfølgelig vinterjakke og bukser. Derudover kommer udstyr som skihjelm, skibriller, vanter og halsedisse som vigtige punkter på listen, for at skiløbet bliver så sikkert og behageligt som muligt.

For mange familier er tiden i sneen kun en del af hvad betegnelsen skiferie i virkeligheden dækker over. De hyggelige stunder efter en lang dag ude i kulden er i lige så høj grad med til at definere den eftertragtede familieferie. Derfor skal pakkelisten også indeholde vigtige ting som afslapningstøj og lækkert sengetøj. Der er ikke noget bedre end at hoppe under en dyne med nyvasket topkvalitets sengetøj på. Hos Södahl.dk finder du sengetøj i god kvalitet, som derfor er super behageligt at smyge sig i – perfekt til en aften foran pejsen sammen med familien efter en lang dag på ski. Find det fine sengetøj her og sørg for at pakke både kvalitet og komfort til skiferiens mange hyggestunder. God tur!